Vakantieliefhebbers
Zoeken, boeken en testen accommodaties voor jou

Over ons

Kom meer te weten over de Vakantie Vergelijker

De Vakantie Vergelijker

We moeten een aantal jaren terug in de tijd voor de start van de vakantie vergelijker. Met de opkomst van het internet kwam er al vrij snel een groot aantal reiswebsites online te staan. Mensen konden via internet gemakkelijk een vakantie boeken. Echter begon het aanbod zo groot te worden, dat het niet helemaal meer duidelijk was waar men allemaal kon boeken. Op deze manier is devakantievergelijker bedacht.

Overzicht van reizen

De site werd een overzicht van reisorganisaties en een zoekformulier waarmee men gemakkelijk een eigen reis kon boeken. Het werd een succes, via onze website werden ze doorverwezen naar verschillende touroperators. Daarna kwamen er nog meer reizen online te staan en kwam er ook meer concurrentie.

Steeds blijven vernieuwen

In 2020 is besloten dat er een nieuwe website moest komen, dus het achterliggende script werd gewijzigd en een nieuw design werd ontwikkeld. In 2022 is de nieuwe website online gegaan. De nieuwe website was overzichtelijker, makkelijker indexeerbaar voor zoekmachines en had een uitstraling die beter bij deze tijd past. Eén ding is nog gelijk gebleven met de start: we hebben nog steeds als doel mensen erop te wijzen dat ze moeten vergelijken alvorens ze tot een koop overgaan. Er zijn nog steeds verschillen in de reisbranche en dit zal natuurlijk ook altijd zo blijven. Veel plezier met zoeken en boeken.

wij vergelijken

Wat maakt ons uniek?

Wij zoeken

Wij zoeken naar de leukste bestemmingen, zodat jij de beste keus kunt maken!

Handige info

Wat neem je mee op vakantie? Waar moet ik op letten wanneer ik met het vliegtuig ga? Wij hebben het al voor je uitgezocht.

100% transparant

Ze zijn er goed in de verschillende aanbieders van reizen om niet altijd even duidelijk de kosten te vermelden. Wij helpen je op weg.

Feedback van onze bezoekers

Wat anderen zeggen

Our Dedicated Team

Meet the leadership

Dave Specter
CEO
Michael Ford
Co-founder
Maria Hernandez
IT Manager
Robert Smith
Office Lead